Termeni și Condiții DecatStiri.ro

Data ultimei actualizări:11.05.2024

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul web DecatStiri.ro.

 1. Acceptarea termenilor
  • Prin accesarea sau utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți legat de acești termeni și condiții și de toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, nu aveți permisiunea de a utiliza sau accesa acest site.
 2. Utilizarea site-ului
  • Accesul dumneavoastră la site este permis pe o bază temporară, și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica serviciile fără notificare prealabilă. Nu sunteți autorizat să faceți uz impropriu de acest site, inclusiv introducerea sau transmiterea oricărui material care este defăimător, obscen sau ilegal.
 3. Confidențialitatea datelor
  • Datele personale furnizate sau colectate prin intermediul acestui site sunt supuse politicii noastre de confidențialitate. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care gestionăm și protejăm datele dumneavoastră.
 4. Drepturile de autor
  • Materialele și conținutul disponibile pe DecatStiri.ro sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizarea neautorizată a acestor materiale poate încălca legile privind drepturile de autor și vă puteți supune la răspundere legală.
 5. Limitarea răspunderii
  • Ne străduim să asigurăm că informațiile de pe acest site sunt precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta corectitudinea sau completitudinea acestora. Utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propriul dumneavoastră risc.
 6. Legislație aplicabilă
  • Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile statului nostru și orice dispută legată de acești termeni și condiții va fi supusă jurisdicției exclusivă a tribunalelor din acel stat.
 7. Modificări ale termenilor
  • Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site. Continuarea utilizării site-ului după orice modificare constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la contact@decatstiri.ro