Cine retrogradeaza

Ziua Z în Superliga României

Astăzi este programată ultima etapă din Playoutul Superligii. Dacă deja știm echipele care au promovat din Liga 2 cât și echipele ce vor fi prezente la baraj, la finalul meciurilor de azi vom știi și echipele care vor retrograda direct.

Toatele ce cinci meciuri se vor desfășura de la aceeași ora, 21:30 și vor fi transmise pe canalele digisport.

Confruntările de azi sunt: Dinamo –UTA, Voluntari – U Cluj, Oțelul – FC Botoșani, Poli Iași – Petrolul Ploiești și FC U Craiova – Hermannstadt.

Dinamo și FC U Craiova sunt cotate cu cele mai mici șanse de a rămâne în Superligă, chiar dacă vor învinge vor avea nevoie măcar una dintre echipele mai sus clasate, FC Botoșani, FC Volutari și Poli Iași, piardă.

Cotele de la casele de pariuri le dau pe echipele ce se lupta pentru rămânerea în prima liga favorite, Superbet o dă pe Dinamo ca favorită în meciul cu UTA cu o cota de 1.65 pentru victorie în timp ce UTA are o cota imensă de 5.25.

UTA a câștigat deja playout și rezultatul meciului din această seară nu o poate afecta în niciun fel, Dacă luăm în considerare și articolul din GSP.RO, din care aflăm Mircea Rednic nu va conta pe 8 jucători de baza din acest sezon atunci Dinamo pare a fi favorită. Locul 7 îi aduce echipei din Arad 1,76 milioane de euro.

La fel și în celelalte meciuri din această seară echipele favorite sunt cele angrenate în lupta pentru supraviețuire în prima liga, doar adversarele lor pot urca cel puțin o poziție în clasament. Ocupanta locului 8 va primi 1,63 milioane de euro în timp ce ocupanta locului 9 1,5 milioane de euro.  Diferența de bani ar trebui fie destul de motivantă pentru echipele implicate, dar orice se poate întâmplă.

 

 

 

Partajează acest conținut:

Publică comentariul