liga 2 promovare

Sezonul de Liga 2 s-a terminat. Cine sunt echipele promovate în Superliga?

Ultima etapă a avut ca obiectiv stabilirea locurilor pentru CS Mioveni și Csikszereda în barajele de promovare în SuperLigă, precum și identificarea echipei retrogradate. Echipele promovate direct, Unirea Slobozia și FC Buzău, erau deja cunoscute.

442425391_968282508635273_1126290061697542417_n Sezonul de Liga 2 s-a terminat. Cine sunt echipele promovate în Superliga?

CS Mioveni va participa la baraj ca ocupantă a poziției a treia și va juca împotriva echipei de pe locul 14 din SuperLigă, în timp ce Csikszereda se va confrunta cu ocupanta locului 13 din prima divizie.

CS Mioveni și Csikszereda au ocupat locurile 5 și 6 în play-off, dar vor participa la baraj deoarece Corvinul și Șelimbăr nu au dreptul de promovare. În play-out, retrogradarea echipelor Alexandria din Grupa A, Tunari și Progresul Spartac era deja cunoscută, iar în ultima etapă, Unirea Dej și Dumbrăvița au luptat pentru a se salva.

Dumbrăvița a avut câștig de cauză, obținând punctul necesar împotriva lui Ceahlăul. Unirea Dej a învins Alexandria și a acumulat, de asemenea, 27 de puncte, la fel ca Dumbrăvița, dar a retrogradat din cauza criteriului de departajare bazat pe numărul de puncte din sezonul regulat.

Începând din sezonul viitor, Liga 2 va avea la start 22 de echipe, în loc de 20 ca în prezent.

Bogdan Chipirliu (Steaua) și Marian Drăghiceanu (CSM Reșița), ambii din echipele din play-out, sunt golgheterii sezonului curent, fiecare având câte 14 reușite.

 

 

Partajează acest conținut:

Publică comentariul